• Сублімований Апельсин 100 г (порошок)

Сублімований Апельсин 100 г (порошок)

  • Виробник: Sublimat
  • Модель: апельсин порошок
  • Наявність: Є в наявності
  • 248.00 грн.


Рекомендовані товари

Манго сублімований (порошок) 100 г

Манго сублімований (порошок) 100 г

Манго подрібнений Манго сублімований у порошку зберігає колір, смак, корисні властиво..

268.00 грн.

Лиофильная сушилка, сушилка продуктов, сушилка для фруктов, сушилка овощей, сублимированные продукты, сублимирование, продукты лиофильной сушки, сушка, сушилка сырья, продуктовая сушилка, сублимационная сушилка, сушилка для сублимации, продукты сублимационные, сублимированные фрукты, сублимированные овощи, сублимированный фруктовый порошок, фруктовый порошок, сок сублимированный, сублимированные каши, сублимированный йогурт, сублимированный сок, лапша сублимированная,

Сублімований Апельсин (порошок)

Апельсин сублімований у вигляді порошку зберігає колір, смак, корисні властивості та вітамінний склад. Підходить до вживання як самостійно, так і як доповнення до фруктових десертів, компотів і випічки. Потребує попереднього відновлення: залити водою на 2-5 хвилин залежно від її температури. Під час виробництва ми не використовуємо консерванти, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, барвники та ароматизатори. Апельсин упаковано в екологічне вакуумоване пакування, термін зберігання до 5 років.  Для того щоб порошок фруктовий потрапив до Вас в руки необхідно виконати копітку роботу по його виготовленню та фасування. І так почнемо, спочатку заготовлюється та чи інша ягода, після чого вона проходить процес миття та дезінфекції, ми миємо перекисом водню. Пройшовши дезінфекцію продукт викладається на кювети і поміщається в морозильну камеру для заморозки (шокова заморозка). Коли ягода в кюветах (деко) заморозилась її поміщають в Ліофільні субліматор (сублімації сушарка), процес сублімації сушіння в середньому може тривати близько 20 годин, все залежить від субліміруемого продукту. Висушений продукт (дегидрированием), вологість по виходу 0,5% надходить на подрібнювач, після цього на вибростоле калибруется по фракції. І в завершенні доходить на фасовку, де через фасувальну машину дозується в металізований пакет і запаюється. Товар готовий! Весь процес по виробництву 30 кг порошку сублімованого може зайняти близько 60 годин. Нагадаю що вихід сублімованого продукту з субліматор в середньому становить 10%. Тому собівартість сублімованих продуктів велика, але обгрунтована. Сублімату - це натуральний смак, природний колір, насичений запах і найголовніше при правильній упаковці їх можна зберігати до 5 років і більше.

НАШ КАНАЛ: www.youtube.com

Консультації фахівця по телефону: +380 (67) 2997728; +380 (99) 4601586

Менеджер з продажу: +380 (99) 0282940

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук