Манго сублімований зберігає колір, смак, корисні якості, вітамінний склад. Готовий до вживання окремо, як добавка до каш, фруктових десертів і випічки. Можна вживати, попередньо розмочивши в воді, відновлюється від 5 до 10 хвилин, в залежності від температури води, але в сухому вигляді манго найбільш краще віддає все натуральні нотки свіжого фрукта, тому на наш погляд рекомендуємо вживати в сухому вигляді. При виробництві не використовуємо консерванти, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, фарбники і ароматизатори. Манго упакований в металізовану упаковку, у вигляді кубиків, термін зберігання до 5 років. Корисні речовини манго: органічні кислоти (саліцилова, лимонна, винна, яблучна і ін.), Клітковина, ефірні масла, вітаміни А, В1, В2, В9. Манго є продуктом висушеним за технологією сублімації сушіння, за такою ж технологією готуються продукти для космонавтів і підводників. Зміст вітамін в такому продукті до 98%, манго має природний смак, насичений запах і натуральний колір. Манго налагоджує травлення. Один плід манго містить 20% від добової норми клітковини. У 2018 році група вчених провела дослідження впливу манго на шлунок і кишечник. Учасники експерименту страждали на хронічні запори і протягом чотирьох тижнів повинні були вживати по одному манго в день. Результати дослідження показали, що травлення респондентів значно покращився завдяки клітковині, що міститься у фрукті. Манго зміцнює імунітет. У 100 грамах манго міститься 36 міліграмів вітаміну С (для порівняння: в лимонному соці його близько 39 міліграмів). Ця речовина зміцнює імунну систему і захищає організм від вірусів і бактерій. Вітамін С зміцнює судини, підвищуючи їх еластичність, сприяє засвоєнню заліза і росту клітин, регулює кровотворні процеси. Аскорбінова кислота - потужний антиоксидант, що прискорює процеси загоєння в організмі. Манго покращує зір, Яскравий помаранчевий колір підтверджує наявність великої кількості каротиноїдів у фрукті: їх майже в п'ять разів більше, ніж в мандарині. Плоди також містять вітамін А (ретинол), який захищає клітини організму від шкідливого впливу навколишнього середовища і корисний для зору. Якщо хочете поліпшити зір, працюйте за кількома напрямками: потрібно не тільки є корисні продукти, а й виконувати нескладні вправи для очей Манго робить шкіру і волосся красивим. Вітамін С сприяє виробленню колагену, який відповідає за еластичність шкіри і волосся. Правильне засвоєння заліза є важливим фактором активного росту клітин, волосся стають довшими і міцніше. Деякі дослідники стверджують, що манго містить потужні нутрієнти проти старіння, в тому числі вітаміни D, E і В, цинк, залізо і кальцій. Манго бореться із запаленням У середньовічній Іспанії манго використовували для лікування цинги і цінували не менше цитрусових. Регулярне вживання м'якоті плоду допомагає зменшити запалення за рахунок вмісту вітаміну С і Тритерпеноїди лупеола. Манго зміцнює нерви і пам'ять. Манго містить рослинні ендорфіни - речовини, що поліпшують настрій. Вони також активізують розумові процеси і підсилюють запам'ятовування нової інформації.