• Манго сублімований кубик (2-5 мм) 100 г

Манго сублімований кубик (2-5 мм) 100 г

  • Виробник: Sublimat
  • Модель: манго кубик
  • Наявність: Є в наявності
  • 260.00 грн.


Рекомендовані товари

Чорна смородина сублімована шматочками (2-5 мм) 100 г

Чорна смородина сублімована шматочками (2-5 мм) 100 г

Чорна смородинаСублімаційне сушіння Чорна смородина сублімована у вигляді шматочків зберігає ..

210.00 грн.

Ожина сублімована шматочком (2-5 мм) 100 г

Ожина сублімована шматочком (2-5 мм) 100 г

Ожина сублімована у вигляді шматочів Ожина натуральна ягода порізана робокубом та висушена ..

245.00 грн.

Обліпиха сублімована 100 г

Обліпиха сублімована 100 г

ОбліпихаНАШ КАНАЛ: www.youtube.comПредставляємо обліпиху сублимированную - це продукт пройшов проце..

255.00 грн.

Персик сублімований кубик 2-5 мм (100 г)

Персик сублімований кубик 2-5 мм (100 г)

Сублімований персикПредставляємо Вашій увазі дуже смачний фрукт- це все він сублімований персик. Нат..

190.00 грн.

Манго сублимированный (кубик), Лиофильная сушилка, сушилка продуктов, сушилка для фруктов, сушилка овощей, сублимированные продукты, сублимирование, продукты лиофильной сушки, сушка, сушилка сырья, продуктовая сушилка, сублимационная сушилка, сушилка для сублимации, продукты сублимационные, сублимированные фрукты, сублимированные овощи, сублимированный фруктовый порошок, фруктовый порошок, сок сублимированный, сублимированные каши, сублимированный йогурт, сублимированный сок, лапша сублимированная,

Манго сублімований

Сублімаційне сушіння

Манго сублімований зберігає колір, смак, корисні якості, вітамінний склад. Готовий до вживання окремо, як добавка до каш, фруктових десертів і випічки. Можна вживати, попередньо розмочивши в воді, відновлюється від 5 до 10 хвилин, в залежності від температури води, але в сухому вигляді манго найбільш краще віддає все натуральні нотки свіжого фрукта, тому на наш погляд рекомендуємо вживати в сухому вигляді. При виробництві не використовуємо консерванти, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, фарбники і ароматизатори. Манго упакований в металізовану упаковку, у вигляді кубиків, термін зберігання до 5 років. Корисні речовини манго: органічні кислоти (саліцилова, лимонна, винна, яблучна і ін.), Клітковина, ефірні масла, вітаміни А, В1, В2, В9. Манго є продуктом висушеним за технологією сублімації сушіння, за такою ж технологією готуються продукти для космонавтів і підводників. Зміст вітамін в такому продукті до 98%, манго має природний смак, насичений запах і натуральний колір. Манго налагоджує травлення. Один плід манго містить 20% від добової норми клітковини. У 2018 році група вчених провела дослідження впливу манго на шлунок і кишечник. Учасники експерименту страждали на хронічні запори і протягом чотирьох тижнів повинні були вживати по одному манго в день. Результати дослідження показали, що травлення респондентів значно покращився завдяки клітковині, що міститься у фрукті. Манго зміцнює імунітет. У 100 грамах манго міститься 36 міліграмів вітаміну С (для порівняння: в лимонному соці його близько 39 міліграмів). Ця речовина зміцнює імунну систему і захищає організм від вірусів і бактерій. Вітамін С зміцнює судини, підвищуючи їх еластичність, сприяє засвоєнню заліза і росту клітин, регулює кровотворні процеси. Аскорбінова кислота - потужний антиоксидант, що прискорює процеси загоєння в організмі. Манго покращує зір, Яскравий помаранчевий колір підтверджує наявність великої кількості каротиноїдів у фрукті: їх майже в п'ять разів більше, ніж в мандарині. Плоди також містять вітамін А (ретинол), який захищає клітини організму від шкідливого впливу навколишнього середовища і корисний для зору. Якщо хочете поліпшити зір, працюйте за кількома напрямками: потрібно не тільки є корисні продукти, а й виконувати нескладні вправи для очей Манго робить шкіру і волосся красивим. Вітамін С сприяє виробленню колагену, який відповідає за еластичність шкіри і волосся. Правильне засвоєння заліза є важливим фактором активного росту клітин, волосся стають довшими і міцніше. Деякі дослідники стверджують, що манго містить потужні нутрієнти проти старіння, в тому числі вітаміни D, E і В, цинк, залізо і кальцій. Манго бореться із запаленням У середньовічній Іспанії манго використовували для лікування цинги і цінували не менше цитрусових. Регулярне вживання м'якоті плоду допомагає зменшити запалення за рахунок вмісту вітаміну С і Тритерпеноїди лупеола. Манго зміцнює нерви і пам'ять. Манго містить рослинні ендорфіни - речовини, що поліпшують настрій. Вони також активізують розумові процеси і підсилюють запам'ятовування нової інформації.

Оптовые продажи Екатерина: +380 (99) 028 29 40; Розничные продажи: +380672997728; +380994601586.

Детальніше тут:

ягоды sublimat ; agroteplo .

фрукты sublimat ; agroteplo .

овощи sublimat ; agroteplo .

Фруктово-ягодный порошок sublimat ; agroteplo .

instagram

 ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ КОНДИТЕРIВ

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук