Пропозиція на придбання сублімаційної сушарки СС-0,2

Комерційна пропозиція

Технологія висушування в ліофільній сушарці наступна: продукт розкладається в деко, це деко поміщається в камеру для заморозки, після чого волога збирається всередині сушарки на спеціальних охолоджуючих поверхнях, що називаються конденсорами. Сушіння відбувається при мінусовій температурі, що дозволяє зберігати всі речовини продукту в первозданному вигляді. За одну годину з продукту випаровується до 60 г рідини.

Ліофільна сушарка має ряд переваг:
- 1 не виникає потреби у холодильному устаткуванні для зберігання та транспортування продукту.
- 2 продукт максимально зберігає високу біологічну цінність та структуру його компонентів.
- 3 висушений продукт таким чином може зберігатися до 25 років.
Ліофільні сушарки оснащені мікропроцесорною системою керування та вбудованими полицями в конденсорі. Заморожування та ліофілізація продукту може відбуватися одночасно за температури – 38….42 градуси.
Побутові ліофільні сушіння, як правило, мають автоматичне керування технологічного процесу.
Відмінною рисою побутової ліофільної сушарки є досить висока продуктивність - до 300 гр, готового продукту за цикл сублімації, що заморожується за один цикл сушіння, температура конденсора в межах -50 ... -90 градусів дозволяє вловлювати водяні пари і не допускати поломки вакуумного насоса і, як слід , якісніше та швидше виробляти сушіння продуктів. Охолодний контур розташований за межами конденсора, а сам конденсор не має швів і з'єднань, що забезпечує захист від протікання та спрощує процес очищення та розморожування камери, та її підготовки до наступного циклу роботи. Ліофільні сушіння оснащені гарною теплоізоляцією, що гарантує підтримку низької температури конденсора та сприяє зниженню витрат електроенергії. Дуже важливо знати та розуміти вихід готового продукту після сублімації становить 10-12 % у середньому.

Вартість сушарки становить 3000 У.Є.

Технічні характеристики
Площа полиць – 0.2 м2
Робоча глибина вакууму - 15-112 Па
Температура на поверхні субліматора - 40OC
Температура полиць - + 60 OC
Час технологічного циклу - 24 -48 годин
Встановлена ​​потужність всіх пристроїв та агрегатів – 1.2 кВт/год.
 Напруга живлення - 220 В
Маса не більше - 70 кг
Температура експлуатації - 10-30 OC
Максимальний рівень шуму - 75 дБ

Сушарка сублімаційна поставляється в наступній комплектації:
1. Сушарка у зборі
2. Блок полиць
3. Кювета для продукту
4. Вакуумний насос
5. Вакуумний шланг
6. Інструкція з експлуатації (паспорт)
7. Упаковка
8. Олія вакуумна ВМ-1

  Додаткова комплектація
1. Зварювач пакетів електричний
2. Фірмові пакети дой-пак
3. Пакети - поглинач кисню
4. Вакуумна ємність для зберігання продуктів
5. Шпатель фірмовий із логотипом