• Кус-кус з овочами сублімований (порція)

Кус-кус з овочами сублімований (порція)

  • Виробник: Sublimat
  • Модель: кус-кус пакет
  • Наявність: Є в наявності
  • 49.00 грн.


Рекомендовані товари

Нутовий суп з грибами  сублімований "веган" (порція)

Нутовий суп з грибами сублімований "веган" (порція)

Нутовый суп с грибами Нутовий суп з грибами це натуральний сублімований суп з класичн..

48.00 грн.

Нутовий суп з м'ясом сублімований (порція)

Нутовий суп з м'ясом сублімований (порція)

Нутовая суп з м'ясомНутовая суп з м'ясом це натуральний сублімований продукт без консервантів і глюк..

48.00 грн.

Суп томатний сублімований з сочевицею (порція)

Суп томатний сублімований з сочевицею (порція)

Суп томатний з сочевицею Цей суп порадує гурманів своїм смаком і насиченою колірною г..

49.00 грн.

Картопляне пюре з грибами сублімоване  (порція)

Картопляне пюре з грибами сублімоване (порція)

Картопля пюре з грибами Основна ідея сублімації полягає в найбільш щадному режимі консервац..

49.00 грн.

Трекинговая еда, еда сублимированная, сублимированные обеды, обед быстрого приготовления, эко пища, быстрые обеды, обеды сублимированные, сублимированный завтрак, еда туриста, еда альпинистов, еда для путешествий, эко пища, пища в поход, походные продуктовые наборы, сублимированный пищевой набор, еда в дорогу, еда для путешествий, пища богов, пища сублимированная, еда в экспедицию, мясо сублимированное, суп сублимированный, каша сублимированная, сублимированные блюда,

Сублімовані продукти (сублімати).

Спочатку продукти швидкого приготування призначалися для бідного покупця. Як правило, технологія виготовлення таких продуктів заснована на досить дешевому термічному висушуванні: продукт нагрівають до 100-120 градусів і волога з нього випаровується. При цьому руйнується структура клітини, змінюється консистенція продукту, його смак і аромат, а вітамінів залишається всього 10%. Такі продукти рясно насичуються хімічними добавками смаку і кольору. На упаковках з такими продуктами можна прочитати: «зі смаком яловичини», «зі смаком курки», але не «з куркою», «з яловичиною». Обов'язково додаються різні ароматизатори, консерванти, сполучні речовини.

Сублимация (лиофилизация) -це зовсім інший метод, відповідно, сублімовані продукти - зовсім інші

Що таке сублімація?

Сублімація означає процес переходу речовини з твердого в газоподібний стан, минаючи стадію рідини. При виробництві сублімованих продуктів харчування випаровування вологи з швидкозаморожених продукту мине рідку фазу. Технологія сублімації включає в себе два основних етапи: заморожування і сушку. Під час вакуумно-сублімаційного сушіння з продукту видаляється волога шляхом випаровування льоду. При такому процесі в сублімованих продуктах залишаються вітаміни до 98%, смак посилюється як і запах. Продукт залишається з натуральним кольором і при правильному зберіганні зберігається від 5 років і більше. Але не забувайте, що в середньому процес сублімації протікає 22-28 годин, при цьому вихід готового продукту всього 10-13%, тому сублімату це дорогий продукт, так, як, процес їх приготування не з легких і не швидкий.

Даний Кус-кус є симбіозом сушеного кус-куса і сублімованих овочів страви розраховано для веганів і людей які дотримуються дієти. Натуральне друге блюда є субліматів не містить ГМО має насичений смак природний колір і зміст вітамін до 98%.

 

 Консультації фахівця по телефону: +380 (67) 2997728; +380 (99) 4601586.

НАШ КАНАЛ: youtube.com

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук