Пастила яблучна зі смородиною в молочному шоколаді 260 гр.
- Виробник: ТМ «А-Делис»
- Модель: яблочная со смородиной в молочном шоколаде
- Наявність: Є в наявності
-
150.00 грн.
Рекомендовані товари
Лиофильная сушилка, сушилка продуктов, сушилка для фруктов, сушилка овощей, сублимированные продукты, сублимирование, продукты лиофильной сушки, сушка, сушилка сырья, продуктовая сушилка, сублимационная сушилка, сушилка для сублимации, продукты сублимационные, сублимированные фрукты, сублимированные овощи, сублимированный фруктовый порошок, фруктовый порошок, сок сублимированный, сублимированные каши, сублимированный йогурт, сублимированный сок, лапша сублимированная,
Легка, ніжна, смачна, неймовірно корисна - це все вона - пастила! Дивні ласощі, які люблять і діти, і доросли. Популярною зараз є саме яблучна пастила, яка зробила відомим цей вид солодощів. Один її шматочок замінює цілий вітамінний букет. З давніх часів пастилу подавали з молоком, медом до чаю або десертного вина. Французи вживають пастилу з білим вином або шампанським, обов'язково додаючи шматочок твердого сиру в поєднанні з легким молочним коктейлем. Тоді вона підходить по іншому. Англійці щоранку, заваривши чашечку кави, тонко нарізають пастилу, прикрашаючи її листочком м'яти, і це ідеальне поєднання смаків надає їм гарного настрою на цілий день. Іспанці насолоджуються пастилою з мандариновий желе, чорною кавою або козячим молоком. А в Голландії подобаються зелений чай з жасмином і обов'язково подають шматочок пастили і плавлений сир, политий карамеллю. Традиційні ласощі набагато корисніше сучасних, оскільки їх готують з яблучного пюре, багатого аскорбіновою кислотою, яка необхідна для зміцнення імунітету. Саме тому традиційну пастилу, безумовно, можна віднести до ласощів не тільки смачних, але і корисних.
фасовка | |
вес | 260 гр. |