М'ясо сублімоване

Засмажка морквяно-цибулева сублімована 100 г

Засмажка морквяно-цибулева сублімована 100 г

Зажарка сублімована Засмажка морквяно-цибулева - це натуральна страва, приготована за..

170.00 грн.

М'ясні чіпси, телятина (1 кг)

М'ясні чіпси, телятина (1 кг)

М'ясні чіпсиЧіпси м'ясні з мармурової телятини, натуральні без ГМО і смакових добавок. Готуються нат..

850.00 грн.

Піджарка м'ясна (100 гр).

Піджарка м'ясна (100 гр).

Піджарка м'ясна Піджарка м'ясна, готуватися натуральним шляхом (м'ясо куряче обсмажує..

195.00 грн.

Сублімоване м'ясо курки варено-копчене 100 гр

Сублімоване м'ясо курки варено-копчене 100 гр

Сублімоване м'ясо курки Сублімоване м'ясо курки це натуральне м'ясо приготоване класи..

170.00 грн.

Сублімоване м'ясо Яловичини варено-копчене 100 гр

Сублімоване м'ясо Яловичини варено-копчене 100 гр

Сублімоване м'ясо Яловичини Сублімоване м'ясо телятини - це продукт приготовлений мет..

260.00 грн.

Сушене м'ясо в похід (100 гр)

Сушене м'ясо в похід (100 гр)

Сушене м'ясоТелятина сушена, чіпси м'ясні - це натуральне м'ясо порізане на слайси і висушене до ста..

90.00 грн.

Тушонка з курячат (500 гр)

Тушонка з курячат (500 гр)

Консерви з курчатТушонка куряча з курчат бройлера це натуральний продукт без консервантів і добавок...

75.00 грн.

Показано з 1 по 7 із 7 (1 сторінок)
М'ясо сублімоване

М'ясо сублімоване

НАШ КАНАЛ: www.youtube.com


Представляємо смачні м'ясо курячих консервів (тушонка куряча). Виготовлене за домашнім рецептом з курчат бройлера, цю тушонку назвуть ніжною з неперевершеним смаком, вона буде продуктом тривалого зберігання! Сьогодні тушонка з м'яса птиці теж користуються популярністю, хоча і демонструють нові тенденції на ринку. У зв'язку з цим ми випустили свою класичну тушонку з курчат, вирощених на приватній птахофермі.
Альтернатива тушонці, це наш натуральний продукт сублімовано М'ЯСО, яке звичайно дорожче класичної тушонки, але терміни зберігання набагато більше. Готуватися сублімоване м'ясо за технологіями NASA, які застосовуються для виробництва продуктів астронавтів. Методом лиофилизации (сублімації) м'ясо висушується, фасується в спеціальні металізовані пакети і надходить Вам на стіл.

Консультація по телефону: +380 (67) 299 77 28; +380 (99) 460 15 86.