Рекомендовані
Cублімовані продукти
НАШ КАНАЛ: www.youtube.com
Компанія виробник пропонує сублімовані продукти: овочі, фрукти, каші, фруктово-ягідні порошки, всю продукцію реалізуємо в роздріб і під замовлення. Сублімована їжа давно застосовується в експедиціях, походах, подорожах, важкодоступних місцях планети. На даний момент сублімату широко застосовуються в харчовій промисловості тому що зручні в зберіганні та застосуванні за рахунок збереження всіх корисних якостей свіжих продуктів.
Сублімовані продукти не містять харчових добавок, барвників та інших консервантів, упаковані в герметичну влагонепроницаемую упаковку для тривалого зберігання і реалізації. Пропонуємо асортимент продукції у вигляді скибочок, нарізки і крихти овочів, фруктів, грибів, каш швидкого приготування. Доставка сублімованих продуктів по всій Україні послугами «Нової пошти» і SAT ».
Сушка сублімацйна і її переваги
Процес сублімації сушіння продуктів складається з декількох етапів:
1. Заморожування продуктів до утворення стійкого льоду
2. Випаровування льоду з продуктів на пластини в камерах ліофільних машин за рахунок низького тиску
3. Нагрівання продуктів до 30-40 градусів, при цьому випаровуються залишки вологи з продуктів.
В одному з численних наукових досліджень аналізувався вплив обробки методом сублімації сушіння ряду фруктів і овочів (полуниця, лайм, апельсин, чорна смородина, брокколі і червоний перець) на їх поживні властивості. Результати показали, що полуниця після обробки зберегла 100% вмісту вітаміну С і фенольних компонентів, при цьому втрата «загальної антиоксидантної здатності» склала лише 8%. Для порівняння, у просто охолодженої полуниці після 7 днів зберігання втрата вітаміну С склала близько 19%, а «загальної антиоксидантної здатності» - 23%, дослідження виявили значну втрату в фенольних компонентах - 82%. Були проведені дослідження, з вивчення впливу тривалості зберігання продуктів на збереження в них поживних властивостей. У сільськогосподарських інститутах Чосера і Ньюкасла були виконані експерименти на предмет збереження поживних характеристик полуниці протягом 12 місяців. Досліджувані зразки аналізувалися 1 раз в квартал протягом року на предмет вмісту вітамінів і мінералів. Втрати вітаміну С в продуктах становили всього 1,8% на місяць.
Джерело: http://www.foodingredientsfirst.com/news/KEY-INTERVIEW-Freeze-Dried-Next-Best-to-Fresh.html?frompage=Key%20Interview&tracking=Slider%20Menu
Сублімована їжа: вживання
Сублімована їжа засвоюється набагато краще в порівнянні зі звичайною, поживні речовини потрапляють в кров набагато швидше, ніж при вживанні консервованої їжі. Застосовують сублимированную їжу вдома, в кафе і ресторанах, в поході і на рибалці, дорозі і подорожах. Сублімована їжа сприяє дуже швидкому насиченню, проста і легка в приготуванні: досить залити теплою водою на 5-7 хв. порцію в 30 гр. сублімованої їжі що б вгамувати голод. Сублімату підходять для натуральних коктейлів, компотів, добавок до десертів і багато чому іншому. Технологія дозволяє вживати натуральну, корисну їжу круглий рік. Сухі страви з круп швидко вгамують голод в будь-якому місці, де є вода, а сублімовані фрукти та ягоди дозволять створити різноманітні коктейлі та десерти за 5 -10 хв. цілий рік.
Замовити, сублимированную їжу можна замовивши на сайті або зателефонувавши тел (067) 299-77-28
Обладнання для сублімації
Виробляємо ліофільні сушарки різної потужності власного виробництва, в залежності від заявленої потужності (кг закладки продукту), термін виготовлення до 30 робочих днів. Сушарки не вимагають особливих умов для роботи, підійдуть для будинку, ресторану, а також підприємств харчової промисловості. Технологія висушування в ліофільної сушарці наступна: заморожений продукт розкладається в деко і поміщається в камеру, після чого волога збирається всередині сушарки на спеціальних охолоджуючих поверхнях, званих конденсорами. Сушка відбувається при мінусовій температурі, що дозволяє зберігати всі корисні речовини продукту в первозданному вигляді. Ліофільні сушарки оснащені мікропроцесорною системою управління та вбудованими полицями в конденсорі, прості в експлуатації і не вимагають спеціальних навичок для використання.
Переваги використання ліофільних сушарок
- не виникає необхідність в холодильному обладнанні для зберігання і транспортування продукту;
- продукт максимально зберігає високу біологічну цінність і структуру його компонентів;
- продукт висушений таким чином може зберігатися до п'яти років.