Найменування Розмір дропсів (краплі), мм Склад Йогуртові дропси 8 - 20 Йогурт молочний 3% жирності Полуниця і йогурт 8 - 20 Йогурт, полуниця Чорниця і йогурт 8 - 20 Йогурт, чорниця
Дропси для випічки і кондитерських виробів
При додаванні фруктових дропси (йогурт висушений в сублімації сушарці) в випічку вони створюють м'які, схожі на варення плями, які дозволяють поліпшити смакові якості ваших виробів: кексів, хліба, тістечок, булочок.
Дропси для каш, мюслі та інших страв швидкого приготування - це якісний натуральний йогурт, який надасть будь-якому продукту ексклюзивний вид, неповторний натуральний смак і найголовніше, що при правильному зберіганні сушеного йогурту (дропси сублімований) термін його придатності може становити до 5 років, зберігаючи при цьому всі смакові якості і вітамінний баланс. Фруктово йогуртові дропси використовуються як прекрасна добавка, підкреслюючи ваш сніданок вершковим смаком. Дропси покращують зовнішню привабливість вашого продукту і роблять його унікальним на ринку, надаючи кондитерському виробу
орігенальний вид роблячи кондитерський виріб твором мистецтв.
Дропси для виробництва шоколаду
Дуже часто дропси використовуються як добавка всередину шоколадної плитки, будучи її начинкою. Широкий асортимент фруктових, йогуртових, фруктово-йогуртових дропси, дозволяє отримати широку гамму смакових наповнювачів. Крім цього дропси при виробництві шоколаду можуть виступати в якості смачного та корисного декору, надаючи шоколаду виразний природний смак фруктів і ягід.