Гриби натуральні зневоднені при низьких температурах у вакуумі. Цінність такої обробки в тому, що зберігаються всі корисні елементи, зменшується маса продукту, зберігається смак і ароматичний ефект, не потрібно особливих умов для зберігання. Більш докладно про технологію сублімації (або леофілізації) можна дізнатися перейшовши за посыланням.
Відновити водою протягом 5 хвилин і гриби готові до приготування, майже не відрізняються за смаковими якостями від свіжих. Застосовують як добавки до супів, до салатів та до гарнірів, в приготуванні інших страв з грибами. Сублімати грибів не містять консервантів, ароматизаторів та іншіх добавок, не вимагають особливих умов зберігання, не втрачають корисних властивостей протягом терміну вживання. Придбати сублімовані гриби можна на цьому сайті, або зателефонувавши за номерами телефонів: