Овочі / зелень сублімовані
Показано з 1 по 10 із 10 (1 сторінок)
Овочі натуральні сублімовані
НАШ КАНАЛ: www.youtube.com
Сублімовані овочі зберігають харчові властивості продукту, зберігають аромат і колір протягом всього терміну зберігання. Суть технології: заморожують овочі, поміщають у вакуумну камеру, видаляють з них вологу при низькому тиску. Технологія дозволяє не піддавати овочі високих температур, тому овочі містять 90% вітамінів від свіжих, всі мікроелементи, інші властивості. Продукт стає легше, не вимагає особливих умов зберігання, більш детальніше про технології. Натуральні сухі овочі легко відновлювані за допомогою води (5-10 хв в теплій воді), вони набувають натуральний вигляд, в подальшому готові до застосування в їжі. Овочі сублімовані використовують як гарніри до каш, основу соусів, овочевих рагу, добавки в супи, їжу швидкого приготування на роботі, в походах, на відпочинку. На сушку 100 гр. сублімованих овочів використовують 1кг. свіжих овочів.Зелень сублімована
Зелень сублімована
Пропонуємо Вашій увазі натуральну петрушку, кріп, вся продукція висушена в ліофільної сушарці, що надає зелені презентабельний вигляд, натуральний смак, насушенний запах. Використовуючи кріп, петрушку сублимированную, Ви не відрізните її від тільки зірваної з грядки. Переваги такі, що сублімована зелень не псується, зберігається до 5 років, при цьому не втрачає своїх натуральних якостей кольору, запаху, смаку. Користуючись сублімованої зеленню (кріп, петрушка) Вам не потрібно ламати голову де і як її зберігати. Просто покладіть пакет із зеленню в сухе місце і все, в будь-який момент вона у Вас під рукою. Сублімація, через яку пройшов продукт зберігає в кропі, петрушці 98% вітамін, натуральний колір і запах.
Оптові продажі Катерина: +380 (99) 028 29 40;Роздрібні продажі: +380672997728;+380994601586.
Пропонуємо Вашій увазі натуральну петрушку, кріп, вся продукція висушена в ліофільної сушарці, що надає зелені презентабельний вигляд, натуральний смак, насушенний запах. Використовуючи кріп, петрушку сублимированную, Ви не відрізните її від тільки зірваної з грядки. Переваги такі, що сублімована зелень не псується, зберігається до 5 років, при цьому не втрачає своїх натуральних якостей кольору, запаху, смаку. Користуючись сублімованої зеленню (кріп, петрушка) Вам не потрібно ламати голову де і як її зберігати. Просто покладіть пакет із зеленню в сухе місце і все, в будь-який момент вона у Вас під рукою. Сублімація, через яку пройшов продукт зберігає в кропі, петрушці 98% вітамін, натуральний колір і запах.