Ліофільна сушарка CC-0.2

  • Виробник: Sublimat
  • Модель: СС-0,2
  • Наявність: Є в наявності
  • 75000.00 грн.


Рекомендовані товари

Сублімаційна сушарка СС-1.2

Сублімаційна сушарка СС-1.2

Сублімаційна сушаркаНАШ КАНАЛ: www.youtube.comСублімаційна сушарка СС-1.2 (10 кг закладки продукту) ..

276900.00 грн.

Субліматор

Субліматор

СубліматорНАШ КАНАЛ: www.youtube.comМолекулярна сублімація або ліофілізація - це найдосконаліший спо..

70650.00 грн.

Ліофілізатор, субліматор побутовий з безмасляним вакуумним насосом

Ліофілізатор, субліматор побутовий з безмасляним вакуумним насосом

Сушарка сублімаційнаНАШ КАНАЛ: www.youtube.comСубліматор побутовий заморожує будь-який продукт до ду..

115500.00 грн.

Побутова сублімаційна сушарка

Побутова сублімаційна сушарка

Сублімаційна (лиофильная) сушарка для будинку.НАШ КАНАЛ: www.youtube.comПобутова сублімаційний сушар..

69300.00 грн. 75000.00 грн.

Лиофильная сушилка, сушилка продуктов, сушилка для фруктов, сушилка овощей, сублимированные продукты, сублимирование, продукты лиофильной сушки, сушка, сушилка сырья, продуктовая сушилка, сублимационная сушилка, сушилка для сублимации, продукты сублимационные, сублимированные фрукты, сублимированные овощи, сублимированный фруктовый порошок, фруктовый порошок, сок сублимированный, сублимированные каши, сублимированный йогурт, сублимированный сок, лапша сублимированная,

Ліофільна сушарка

НАШ КАНАЛ: www.youtube.com

 Ліофільне сушіння (ліофілізація) - це процес дегідратації, що часто використовується для того, аби зберегти швидкопсувний матеріал, чи зробити його зручнішим для транспортування. Ліофілізація біологічних продуктів спрямована на збереження їхньої фізичної та біологічної цілісності для подальшого зберігання протягом декількох місяців, чи навіть, років. Процес ліофілізації базується на заморожуванні матеріалу з подальшим зменшенням зовнішнього тиску, що дозволяє воді переходити з твердого стану безпосередньо в газоподібний. Таким чином з продуктів можна видалити до 90% вологи без використання високих   температур.
Процес сублімації сушіння був розроблений як комерційний метод, який дозволив зробити сироватку крові стабільною без заморозки. Згодом метод почали застосовувати до пеніциліну. Даний спосіб був визнаний важливим для збереження біологічних речовин. З цього часу ліофілізацію використовують в якості методу консервації або обробки. Мова йде про обробку харчових продуктів, фарм. препаратів, наборів для діагностики захворювань, відновлення документів, пошкоджених водою і. т.д
Даний метод консервації (ліофілізація) ефективніший за класичну консервацію, бо дає змогу зберегти всі корисні властивості продуктів, зменшує їхню вагу, не потребує такої кількості супутніх матеріалів та ресурсів.

Сублімаційне сушіння


Сушарка сублімаційна поставляється в наступній комплектації:

1. Сушарка в зборі
2. Блок полиць
3. Кювета для продукту - 3 шт
4. Вакуумний насос
5. Вакуумний шланг
6. Інструкція з експлуатації (паспорт)
7. Упаковка
8. Масло вакуумне ВМ-1

Технічні характеристики сушарки СС 0,2

  Площа полиць квадратних метра -                                                                                                           0,2м2
  Робоча глибина вакууму -                                                                                                                        15-112Па
  Температура на поверхні субліматора -                                                                                      40 градусів / Мета
  Температура полиць                                                                                                                     + 60 градусів / Мета
  Маса акумульованого льоду -                                                                                                                 3 кг / цикл
  Максимальна місткість продукції -                                                                                                        2 кг / цикл
  Час технологічного циклу -                                                                                                                       2 -28 год
  Встановлена ​​потужність всіх пристроїв та агрегатів -                                                                    1,2 кВт / год
  Напруга живлення -                                                                                                                                    220 вольт
  Маса - не більше 70 кг
  Температура експлуатації -                                                                                                           10-40 градусів / Мета
  Максимальний рівень шуму -                                                                                                                        75 дБ

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ !!!
Продаючи Вам Сублімаційні сушарки за ціною, запропонованою в даному інтернет-магазині, ми (продавець) надаємо наступні послуги:
- Гарантійний сервіс (12 місяців)
- Доставка по території України
- Технічне обслуговування (ТО1- через 5 місяців, ТО2- через 12 місяців в терміні гарантійного обслуговування)
- Монтаж та пуско-налагоджувальних робіт
- Навчання персоналу за місцем безпосередньої роботи сушарки

Повна консультація: +380672997728; +380994601586; +380637445483

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ КОНДИТЕРIВ

Сублімована їжа для походів і подорожей

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук