Сублімовані ягоди, фрукти для кондитерів і пекарів

Сублімату для кондитерів

Консультації фахівця по телефону: +380 (67) 2997728; +380 (99) 4601586
Менеджер з продажу: +380 (99) 0282940

НАШ КАНАЛ: www.youtube.com

Представляємо Вашій увазі широкий і різноманітний асортимент сублімованих ягід, фруктів, а також порошків фруктово-ягідних від виробника. Наша продукція відрізняється від інших своєю якістю і натуральністю. У продукті не міститься добавок, вся продукція з натуральних свіжих ягід і фруктів. Унікальна технологія лиофилизации відпрацьована нашими технологами робить наш продукт кращим і якісним на ринку субліматів. У наших ягодах і фруктах зберігається натуральний колір, насичений смаковою гаммою і збережений обсяг продукту. Зміст вітамін в нашій продукції до 98%, упаковується в тришаровий металізований пакет. Особливе призначення продукту надає його застосування в кондитерській справі і кулінарії. Фруктові порошки з задоволенням застосовують кондитери-шоколадники, виробники крем-меду і особливе застосування даних порошків - це фреші і спортивне харчування. Сублімовані фрукти та ягоди застосовуються для прикраси тортів, шоколаду та різноманітної випічки. Широко використовується в кондитерській справі це застосування дропси ДРОПСИ, у вигляді прикраси, дропси надають кондитерському виробу індивідуальність і насичують випічку естевенним смаком ягід.


Для кондитерів і кулінарів у нас існує спеціальна програма роботи, яка включає в себе індивідуальний підхід до клієнта особлива цінова політика, робота під замовлення, індивідуальна фасування. Так само можемо фасувати продукцію з етикеткою замовника. Існує послуга з налаштування та налагодження хлібопекарських печей всіх типів ( смотри тут) , наші фахівці можуть виїжджати до Вас на виробництва і виробляти роботи з налагодження печей. Також надаємо послуги Технолога пекаря по рецептурі і навчання персоналу пекарні, виводимо рецепти кондитерських і хлібобулочних виробів.

Пекарні пелетні

В даний час застосування сублімованих ягід і фруктів в кондитерській справі і кулінарії набуває популярності в зв'язку з тим, що застосовуючи сублімату свій виріб набуває не повторюваний вид, природну смакову гаму презентабельний, що запам'ятовується вигляд. Кондитери країн Європи вже в продовженні 10 років користуються тільки натуральними фруктами і ягодами у вигляді сублімованої продукції. Завдяки великій системі наукових досліджень і випробувань при виробництві сублімованих продуктів (Дивись тут), використовується процес сублімації, або дегідрування для кожного типу продукту в окремо, враховуючи його унікальні властивості і особливості. Важливим є те, що при сублімації (лиофилизации) продукт НЕ піддається термічній обробці. У порівнянні з консервованою або пастеризованої ягодою, сублімований продукт має велику харчову цінність.

Детальніше тут:

ягоди sublimat ; agroteplo .

фрукти sublimat ; agroteplo .

овочі sublimat ; agroteplo .

Фруктово-ягідний порошок sublimat ; agroteplo .