Порошки фруктово-ягідні

Імбир сублімований (порошок) 100 г

Імбир сублімований (порошок) 100 г

Імбир сублімований (порошок) Сублімований імбир у порошку - натуральний продукт, виг..

385.00 грн.

Інжир сублімований порошок

Інжир сублімований порошок

    Інжир сублімований порошок    Сублімований інжир зберіга..

320.00 грн.

Банан сублімований (порошок) 100 г

Банан сублімований (порошок) 100 г

Банан сублімований (порошок) Сублімований банан у формі порошку зберігає свої колір, ..

170.00 грн.

Вишня сублимированная (крихта)

Вишня сублимированная (крихта)

Сублімована вишня в вигляді крихтиВишня у вигляді крошкі- це 100% натуральна ягода пройшла процес лі..

210.00 грн.

Ківі сублімований порошок

Ківі сублімований порошок

Ківі сублімований порошком Ківі сублімований порошком зберігає колір, смак, корисні в..

238.00 грн.

Кизил сублімований в порошку 100 г

Кизил сублімований в порошку 100 г

Кизил сублімований (порошок) Кизил сублімований в порошку - це незамінне джерело віта..

285.00 грн.

Лохина сублімована порошок 100 г

Лохина сублімована порошок 100 г

Лохина сублімована (порошок)Сублімаційне сушіння Лохина сублімована у вигляді порошку..

265.00 грн.

Малина сублімована (шматочки) 100 г

Малина сублімована (шматочки) 100 г

Малина сублімована (покришена) Малина сублімована (шматочки) - це натуральна малина в..

290.00 грн.

Манго сублімований (порошок) 100 г

Манго сублімований (порошок) 100 г

Манго подрібнений Манго сублімований у порошку зберігає колір, смак, корисні властиво..

268.00 грн.

Морква сублімована в порошку 100 г

Морква сублімована в порошку 100 г

Морква сублимированная (порошок)Натуральна сублимированная морква перебита до порошкоподібного стану..

250.00 грн.

Обліпиха сублімірованная порошок (100 г)

Обліпиха сублімірованная порошок (100 г)

Обліпиха сублимированная в порошкуНАШ КАНАЛ: www.youtube.comКорисні властивості обліпихи обумовлені..

250.00 грн.

Порошок малини просіяний без кісточки (100г)

Порошок малини просіяний без кісточки (100г)

Порошок малини без кісточкиПредставляємо Вашій увазі сублімований порошок малини, що пройшов додатко..

350.00 грн.

Сублімована вишня (порошок) 100 г

Сублімована вишня (порошок) 100 г

Сублімована вишня (порошок) Вишня сублімована у вигляді порошку зберігає колір, смак,..

190.00 грн.

Сублімована диня (порошок) 100 г

Сублімована диня (порошок) 100 г

Сублімована диня (порошок) Диня сублімована у вигляді порошку зберігає колір, смак, к..

235.00 грн.

Сублімована Капуста Кейл 100 гр(порошок)

Сублімована Капуста Кейл 100 гр(порошок)

Сублімована Капуста Кейл 100 гр(порошок)Капуста Кейл, натуральна капуста пройшла сублімацію, що дозв..

239.00 грн.

Показано з 1 по 15 із 29 (2 сторінок)
Порошки фруктово-ягідні

Порошок з ягід, фруктів натуральні

НАШ КАНАЛ: www.youtube.com

Крихітка фруктово ягідна сублимированная це натуральний продукт з подрібнених фруктів, ягід. Процес виробництва складається в сушінні свіжих фруктів, ягід при низьких температурах (вода видаляється з заморожених продуктів) подальшому подрібненні сухих продуктів і пакуємо в вакуумовану упаковку. Технология сублимированной сушки   сушіння дозволяє зберегти всі корисні елементи, вітаміни, смак, колір.

Застосування сублімованої фруктової крихти

Крихітку ягід і фруктів додають в холодні і гарячі напої, з них виходять смачні напої, коктейлі, додають в каші, сухі сніданки, використовують у випічці. Смак напою з сублімованої крихти повністю відповідає свіжому. Порошок фруктово ягідний додасть готовому блюду відповідний смак, колір і аромат. Порошок сублімований широко застосовують в кондитерській справі, додають в цукерки, крем, суфле, прикрашають десерти як присипки, смачне кольорове желе, фруктова карамель. Сублімований порошок купити можна кафе і барах, вони послужать натуральної добавкою для холодних напоїв, морозива, гарячого чаю. Змішуючи порошки з ягід і фруктів можна створювати коктейлі з особливим смаком і ароматом. Крихітка з ягід, фруктів займає мало місця, не вимагає особливих умов зберігання. Порошок сублімовані натуральні, не містять консервантів і інших добавок зберігають колір, смак, мають невелику вагу, не вимагають особливих умов зберігання. Фруктові добавки вже давно популярні в кондитерській промисловості в якості інгредієнтів в крему, наповнювач в тісто і шоколад.


Оптові продажі Катерина +380 (99) 028 29 40;
Роздрібні продажі: +380672997728;+380994601586.

instagram


ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ КОНДИТЕРIВ

Производство сублимированного ягодно-фруктового порошка

Для того щоб порошок фруктовий потрапив до Вас в руки необхідно виконати копітку роботу по його виготовленню та фасування. І так почнемо, спочатку заготовлюється та чи інша ягода, після чого вона проходить процес миття та дезінфекції, ми миємо перекисом водню. Пройшовши дезінфекцію продукт викладається на кювети і поміщається в морозильну камеру для заморозки (шокова заморозка). Коли ягода в кюветах (деко) заморозилась її поміщають в Ліофільні субліматор (сублімації сушарка), процес сублімації сушіння в середньому може тривати близько 20 годин, все залежить від субліміруемого продукту. Висушений продукт (дегидрированием), вологість по виходу 0,5% надходить на подрібнювач, після цього на вибростоле калибруется по фракції. І в завершенні доходить на фасовку, де через фасувальну машину дозується в металізований пакет і запаюється. Товар готовий! Весь процес по виробництву 30 кг порошку сублімованого може зайняти близько 60 годин. Нагадаю що вихід сублімованого продукту з субліматор в середньому становить 10%. Тому собівартість сублімованих продуктів велика, але обгрунтована. Сублімату - це натуральний смак, природний колір, насичений запах і найголовніше при правильній упаковці їх можна зберігати до 5 років і більше.