Мед натуральний кремовий виходить шляхом збиття протягом 8-10 діб при низьких температурах кристалізованого та рідкого меду. В результаті мед набуває зовсім іншого стану - він змінює колір з янтарного на кремовий і стає більш ніжним за рахунок розбиття кристалів цукру. Після збивання він не сідає, не розшаровується, на цукрується, зберігає свою кремову структуру, легше засвоюється, не змінюючи своїх корисних властивостей. Виходить крем-мед, ніжний повітряний, з вираженим ароматом, але зовсім не схожий за своєю структурою на звичайний мед. Структура крему дуже схожа на густе згущене молоко. Крем-мед можна вживати як окремий десерт, так і з іншою їжею. Ми розширили асортимент шляхом додавання порошку з натуральних сублімованих (з продуктів видалено до 95% вологи) ягід і фруктів. Вся лінійка продукції має високий вітамінний та енергетичний запас. При виробництві не використовуються хімічні домішки та консерванти. Температура крем-меду не перевищує 25 градусів за Цельсієм.
Кожен знайде свій улюблений смак або створить свій, додаючи в чистий крем-мед інгредієнт.